تبلیغات در فضای مجازی، تبلیغات در اینستاگرام به صورت نتیجهمحور
تبلیغات در اینستاگرام
یکی از روش های تبلیغات در فضای مجازی، تبلیغ در اینستاگرام است. تبلیغات در فضای مجازی اینستاگرام با داشتن بیش از ۱ میلیار کاربر فعال ماهانه و بالغ بر ۳۰ میلیون کاربر ایرانی است.
اینستاگرام، یک محیط وسیع از افراد با سلایق مختلف را در اختیار دارد که میتواند هدف کسب و کارهای باهوش باشد. جالب است که چند آمار اینستاگرامی را با شما در میان بگذاریم و بر اساس اهداف و نتایج مورد نیاز شما تبلیغات را انجام میدهیم.
ما با مشاوره رایگان، مشتریان را تا انتخاب تبلیغات مناسب و صحیح برای کسبوکارشان راهنمایی میکنیم. مشتریان ما در جریان تمامی مراحل تبلیغاتشان قرار میگیرند و پس از اجرای تبلیغات، گزارشی کامل با تحلیل کارشناس، برای بهبود تبلیغات بعدی به آنها ارائه خواهد شد.
اینستاگرام در ایران حدود ۲۸ میلیون کاربر دارد. جامعهای که روز به روز رشد میکند و به ویژگیهای جدید اینستاگرام هم مثل استوری بورد و لایو، روی خوش نشان میدهد. حضور فعال کاربران ایرانی، اینستاگرام را به شبکه اجتماعی اول ایران تبدیل کرده است.
یکی دیگر از را های تبلیغات در فضای مجازی، ساخت تیزرهای تبلیغاتی است که می توان از آن ها در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و… استفاده کرد که بسیار سودمند است.
تبلیغات بازدیدی در اینستاگرام
در تبلیغات بازدیدی اینستاگرام، محتوای تبلیغاتی شما به تعداد دلخواه شما بدون ریسک دیده می شود که به 2 حالت پست و استوری قابل انجام می باشد.
اینفلوئنسر مارکتینگ در اینستاگرام
خود را به جای مخاطبین بگذارید. طبیعی است زمانی که شما از طرف فردی که برروی شما تاثیر میگذارد، پیشنهادی می شنوید، چندین برابر بیشتر این امکان وجود دارد که شما آن کار را انجام دهید.
اینفلوئنسرها (افراد تاثیر گذار در موضوعی مشخص) دقیقا همین کار را برای برندها در اینستاگرام انجام میدهند.
تبلیغات اسپانسر در اینستاگرام
تبلیغات رسمی و قدرتمند پلتفرم اینستاگرام، معروف به اسپانسر (Sponsored Ads) یا پروموت اینستاگرام (Promote) روشی موثر برای هدفگیری مخاطبین هدف بر اساس سن، موقعیت مکانی، رفتار و علایق است.
طراحی کمپین اینستاگرامی
روشهای مختلف تبلیغات در اینستاگرام یا دیگر شبکههای اجتماعی، زمانی که در کنار یکدیگر و منسجم انجام میشوند می توانند بسیار موثرتر واقع شوند.
کارشناسان با بررسی وضعیت کسبوکار شما، اهداف قابل دستیابی، رقبای موجود و بوجهای که در نظر دارید، یک کمپین همه جانبه برای معرفی شما به دنیای دیجیتال طراحی میکنند.
این کمپینها به گونهای طراحی میشوند که انگار کارشناس ما جزوی از تیم شماست و از هر ابزار و راهکار دیجیتالی استفاده میکند تا کسب و کار شما بهتر معرفی شود.
انولع مدل های تبلیغات آنلاین در کسب و کارهای ایرانی
با توجه به گسترش دنیای تبلیغات در فضای مجازی و تقاضای زیاد کسب و کارها برای اجرای کمپین های تبلیغاتی آنلاین، مدلهای تبلیغاتی آنلاین در حال تغییر و پیشرفت می باشند.
در این مطلب به بررسی مفهوم این مدلهای تبلیغات آنلاین،معایب و مزایا آنها و همچنین نحوه محاسبه این مدل تبلیغات می پردازیم.
معرفی انواع مدلهای تبلیغات آنلاین
این مدلهای هزینه گذاری تبلیغات با توجه به نیاز مارکترها به انواع مختلفی تقیسم بندی شده اند که هر کدام از آنها عملکرد متفاوتی دارند که به بررسی تک تک آنها در ادامه مقاله می پردازیم:
۱- تبلیغات نمایشی یا CPM (تبلیغات به ازای نمایش )
در مقاله تبلیغات به ازای نمایش بنر، به معرفی کامل این مدل تبلیغاتی پرداخته شده است که از قدیمی ترین مدلهای هزینه تبلیغاتی میباشد که به معنی تبلیغ به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید می باشد.
نحوه محاسبه آن از تقسیم کل هزینه تبلیغات به تعداد impression و نتیجه ضربدر ۱۰۰۰ میشود که در مقاله پیشین تبلیغات نمایشی روند محاسبه کامل توضیح داده شده است
مزایای تبلیغات به ازای نمایش:
- روند اجرای تبلیغات نمایشی به دلیل اینکه عملکرد کمپین تبلیغاتی با پارامتر نمایش آنالیز میشود اجرای آن نسبت به مدلهای دیگر آسانتر میباشد.
- محاسبه نرخ بازگشت سرمایه در این نوع تبلیغات خیلی راحت و قابل پیش بینی میباشد.
- این مدل از تبلیغات به دلیل داشتن مخاطب عام در سراسر فضاب وب،باعث افزایش آگاهی برند کسب و کارها میشود.
معایب تبلیغات نمایشی:
- به دلیل اینکه هدف تبلیغ دهنده رسیدن به تعداد نمایش بالا میباشد نیاز هست که در فضاهای زیادی از وب سایتها را در اختیار داشته باشند که ممکن است از نظر زمانی و هزینه به صرفه نباشد.
- باتوجه به اینکه معیار ارزیابی این تبلیغات تعداد نمایش میباشد نرخ کلیک که پارامتر مهمی می باشد از اهمیت کمتری برخوردار می باشد.
۲- تبلیغات کلیکی (CPC)
این نوع مدل تبلیغات Cost Per Click ، هم مانند تبلیغات cpm قدیمی میباشند ولی عمکرد آنها به پارامتر تعداد کلیک بستگی دارد در واقع تا زمانی که بر روی تبلیغ کلیک نشود،هزینه ای کاسته نمیشود و نحوه محاسبه آن براساس نرخ کلیک (CTR) می باشد.
مزایای تبلیغات کلیکی (CPC)
- نرخ بازگشت سرمایه نسبت به مدل قبلی به دلیل استفاده از KPI نرخ کلیک، بالا میباشد
- پارامترهای بیشتری برای اندازه گیری این مدل تبلیغات در اختیار دیجیتال مارکترها می باشد که در روند اجرای کمپین تبلیغاتی، موثرو لازم میباشد.
معایب تبلیغات کلیکی ( CPC )
- در این نوع مدل تبلیغات به دلیل اینکه پارامتر مهم این تبلیغ کلیک می باشد،احتمال اینکه تبلیغ منجر به یک عمل خاصی مانند ( فروش و … )شود کم می باشد
- در این تبلیغات کلیکی احتمال وجود کلیکهای تقلبی و وجعلی به دلیل پیچیدگی های publisher ها وجود خواهد داشت.
- به دلیل اینکه ضمانتی برای منجر شدن بازدید کنندگان تبلیغ به مشتری کم هست ممکن است نرخ بازگشت سرمایه به نسبت تبلیغات CPA و CPO کمتر باشد.
۳- مدل تبلیغاتی CPA
این مدل تبلیغات آنلاین مخفف شده Cost Per Action میباشد که بیشتر در تبلیغات افیلیت مارکتینگ کاربرد دارند. تقریبا مانند مدل تبلیغات CPL می باشد.
اما کمی سخت تر چون در این مدل تبلیغات تا زمانی عملی مانند: خرید، ثبت نام و … انجام میگرد از تبلیغ دهنده هزینه ای کم نخواهد شد.
و نحوه محاسبه آن بر اساس تعداد اکشنی که صورت می گیرد، می باشد. لازم به ذکر است که مدلهای تبلیغاتی CPO ,CPL ,CPS که در ادامه مقاله به معرفی آنها هم می پردازیم جزیی از این مدل می باشند.
مزایای تبلیغات CPA
- این مدل تبلیغاتی به دلیل داشتن مراحل پیچیده بالطبع مخاطبان هدفمند بیشتری را دارا می باشد.
- در این روش چون تبلیغ دهنده به ازای هر فروش ( یک عمل خاص )مبلغی را دریافت میکند پس از ریسک کمتری برخوردار می باشد.
معایب تبلیغات CPA
- این نوع تبلیغات به دلیل اینکه کاربر از مراحل بیشتری از قیف بازاریابی باید عبور کند که منجر به یک عمل و اکشن خاصی شود، نسبت به مدلهای دیگر پیچیده تر می باشد.
- به دلیل اینکه فرآیند این مدل تبلیغات باید به اکشن ختم شود بنابراین از لحاظ هزینه ایی گرانتر از مدلهای دیگر می باشد.
4- تبلیغات به ازای سرنخ فروش (CPL)
این نوع تبلیغات از نوع تبلیغات CPA میباشند که در واقع زمانی که کاربر تبلیغ شمارا می بیند و بروی آن کلیک میکند و یک فعالیت خاصی مانند ثبت نام در خبرنامه،عضویت رایگان در سایت و ….انجام میدهد یک سرنخ با کیفیت برای فروش تولید میشود.
مزیت مدل تبلیغاتی Cost Per Lead
- در این نوع مدل تبلیغات به دلیل اینکه تعداد کاربرانی که جذب تبلیغ شده اند و سرنخی را تولید کرده اند،مهم می باشد، در نتیجه مخاطبین هدفمندتری را خواهد داشت.
- این مدل تبلیغات به دلیل داشتن مخاطبان هدفمند ریسک کمتری نسبت به تبلیغات نمایشی و کلیکی دارد.
معایب تبلیغات CPL
- درآمدی که از این نوع مدل کمپین تبلیغاتی به دست میاید نسبت به بقیه مدلها خیلی کمتر قابل پیش بینی می باشد.
- زمان و هزینه زیادی برای اجرای این تبلیغات نیاز میباشد.
۵- مدل تبلیغاتی CPO
این مدل تبلیغات مخفف شده Cost Per Order می باشد که مانند CPL زیر مجموعه مدل CPA می باشد، که در واقع به معنای اینکه زمانی که کاربری خریدی انجام می دهد تبلیغ دهنده به ازای آن خرید یک کمیسیونی دریافت می کند.
هزینه به ازای هر یک سفارش می باشد، نحوه محاسبه این نوع مدل تبلیغاتی از تقسیم هزینه کل اکشنها به تعداد آنها می باشد.
مزایای تبلیغات CPO
- امکان اندازه گیری موفقیت کمپین به صورت قطعی وجود دارد.
- درصد کلاهبرداری در این تبلیغات بسیار کم خواهد بود.
معایب تبلیغات CPO
- این مدل تبلیغات همانطور که از اسم آن مشخص است باید تبدیل به یک سفارش شود که این خودش روند سختی در قیف بازاریابی می باشد.
- هزینه اجرای این نوع تبلیغات هم به نسبت تبلیغات نمایشی و کلیکی بیشتر می باشد
۶- مدل تبلیغاتی CPS
این نوع مدل تبلیغاتی مانند دو مدل بالا از نوع تبلیغات cpa می باشد که مخفف Cost Per Sale یا به بیان دیگری Cost Per Pay هم گفته می شود، با توجه به معنی فارسی آن، هزینه به ازای فروش،تبلیغ دهنده با ازای هر conversion یا تبدیلی که صورت می گیرد.
هزینه ای پرداخت می کند.و نحوه محاسبه آن از تقسیم هزینه کل بودجه تبلیغ به تعداد فروشی که انجام شده است، به دست می آید.
مزایای تبلیغات CPS
- این مدل تبلیغات به دلیل اینکه تا زمانی که کاربر خریدی انجام ندهد از تبلیغ دهنده مبلغی کسر نخواهد شد پس از ریسک کمتری دارد و از سود بیشتری برخوردار است.
- نرخ تبدیل بالاتری نسبت به تبلیغات CPM و CPC دارند.
معایب تبلیغات CPS
- از معایب مهم این مدل تبلیغات هزینه زیاد اجرای آن و همچنین اجرای آن نسبت به مدلهای دیگر سخت تر می باشد.
- به خاطر پیچیدگی های publisher ها امکان ایجاد تقلب وجود خواهد داشت.
۷- مدل تبلیغات CPI
در این مدل، تبلیغ دهنده به ازای هر نصب اپلیکیشن هزینه دریافت می کند. در این صورت هدف این نوع تبلیغات نصب نرم افزار است و نحوه محاسبه آن از طریق تعداد نصب های اپلیکشن موردنظر میباشد.
مزایای تبلیغات CPI
- این مدل تبلیغات برای اپ مارکترها بسیار مناسب می باشد و میتوانند ترافیک با کیفیتری از نصب اپلیکشنها داشته باشند.
- باعث تولید سرنخ فروش خواهد شد.
- با استفاده از پلتفرم های آنالیز موبایل مارکتینگ قابل شمارش و ترک شدن هستند.
- بدون عملیات خاصی مانند کلیک کردن این تبلیغ میتواند نمایش داده شود.
معایب تبلیغات CPI
- هزینه زیادی نسبت به مدلهای تبلیغاتی دیگر مثل تبلیغات کلیکی دارد.
- درآمد حاصل از این تبلیغات به نسبت مدلهای CPOوCPA کمتر قابل پیش بینی می باشد.
- به دلیل اینکه فقط نصب اپلیکیشن مورد هدف می باشد ممکن است مدیریت ترافیک های با کیفیت سخت تر شود.
دانستنی ها: شما می توانید برای آشنایی بیشتر با روند تبلیغات در صدات سیما و عکاسی صنعتی به این صفحات مراجعه کنید.
به عنوان پایان مطلب می توان گفت که هرکدام از این مدل های تبلیغاتی معایب و مزایای خاص خود را دارند که از زمان حضور تبلیغات آنلاین، این مدلهای تبلیغاتی نیز پیشرفت کرده اند.
کسب و کارها را به این فکر واداشته است که کدام یک از این مدل ها برای کسب و کارشان عملکرد بهتری دارند.
لازم به ذکر است که شبکه تبلیغاتی واژه گستر در زمینه اجرای این ۷ مدل تبلیغات آنلاین به جز تبلیغات CPM مدت زمان زیادی مشغول فعالیت می باشد و کمیپن های موفقی را در زمینه تبلیغات در فضای مجازی و تبلیغات آنلاین اجرا کرده است.
شما هم به عنوان فردی که برای کسب و کارش برای انتخاب مدل تبلیغاتی مناسب نیازمند راهنمایی هستید می توانید به سایت واژه گستر سر بزنید واز کارشناسان این زمینه مشاوره های مناسب را دریافت کنید.